Over ons

Vier bedrijven slaan de handen ineen

Notarisdossier, Van Brug Software, Quantaris en Sdu organiseren samen hét evenement van het jaar voor het hele notariaat. Het congres Notariaat van de Toekomst – Navigeren in het AI tijdperk.

Wij werken alle vier voor het notariaat. Door software, diensten en kennis aan te bieden helpen wij notariskantoren iedere dag verder. Met dit congres willen we jullie iets heel anders bieden dan jullie wellicht van ons gewend zijn. Namelijk met een congres waarbij je wordt geïnspireerd voor de toekomst, werkt aan je netwerk én de nodige PE-punten kunt verdienen.

Wil je meer weten over de vier bedrijven? Lees dan hier verder!

Notarisdossier

Volledig SAAS en geïntegreerd met Microsoft 365, Notarisdossier is een moderne cloudoplossing voor alle notariskantoren in Nederland. De software is slim, geavanceerd en optimaal uitgevoerd in een cloudomgeving en dus altijd en overal te gebruiken. Kijk op onze website voor meer informatie.

Van Brug Software

Met 35 jaar ervaring en ruim 340 kantoren die met onze software werken kunnen we zeggen dat we ervaring hebben in het notariaat. Meer weten over ons? Bekijk onze website voor meer informatie!

Quantaris

Sinds 1992 ondersteunt Quantaris notariskantoren met consultancy en in eigen beheer ontwikkelde software. Met ons team van 20 enthousiaste medewerkers helpen wij onze klanten de notariële bedrijfsprocessen te verbeteren. Meer weten? Bezoek onze website!

SDu

Sdu is dé innovatiepartner voor juridische en fiscale professionals. We helpen onze klanten succesvoller te zijn, nu en in de toekomst. Dat kan alleen als je je klanten en hun werkprocessen door en door kent. Daarom willen we echt begrijpen wat ze nodig hebben. Deze diepe inzichten geven ons voorsprong. De voorsprong om met vernieuwende oplossingen te komen die naadloos passen in het werkproces van onze klanten.

Notariaat van de Toekomst

Hét  congres waar je bij moet zijn in 2024!