Podcast van en voor het Notariaat van de Toekomst

Luister onze podcasts op Spotify

Om onze klanten en relaties nóg beter te informeren over alles wat er speelt in het notariaat, zijn wij gestart met het opnemen van podcasts. Korte gesprekken met praktische tips en belangrijke informatie die je onderweg, tijdens het sporten of gewoon op de bank kunt luisteren. Volledig gericht op de huidige én toekomstige uitdagingen van het notariaat.

Aflevering 1. Hoe voldoen notariskantoren aan de Gedragscode Informatiebeveiliging?

In de komende periode gaan we in gesprek met experts over toonaangevende onderwerpen die de toekomst van onze branche gaan bepalen. In de allereerste podcast van het Notariaat van de Toekomst zal Security Officer Erik van Dalen (Van Brug Software) in gesprek gegaan met Isabelle Cox en Leo Draaisma van het KNB over hoe notariskantoren kunnen voldoen aan de gedragscode informatiebeveiliging. Vragen als ‘Waarom is deze Gedragscode zo belangrijk?’ en ‘Wat gebeurt er als je je niet aan deze Gedragscode houdt?’ en ‘Wat moet je doen als je wel geraakt bent door een hack?’ worden behandeld tijdens deel 1 van onze podcasts over de Gedragscode Informatiebeveiliging.

Luister de podcast hier en abonneer op ons Spotify kanaal! 

Aflevering 2. Waarom helpt de gedragscode informatiebeveiliging de informatieveiligheid van het kantoor en de cliënten te waarborgen?

In het tweede deel gaan we in op de invoering van deze Gedragcode. We behandelen verschillende statements waaronder: “Alleen grote kantoren zijn targets en krijgen te maken met hacks of digitale inbraak”. Leo Draaisma en Isabelle Cox zullen hierop reageren.

Luister deel twee van de podcast hier 

Heb je suggesties of ideeën voor podcast onderwerpen? Laat het ons weten via marketing@vanbrug.nl

Notariaat van de Toekomst

Hét  congres waar je bij moet zijn in 2024!